Warning: Undefined array key "options" in /customers/0/4/c/karlssonsgolv.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123 Om oss - Karlssons Golv

Om oss

Om Karlssons Golv

Vi på Karlssons Golv skapar ditt drömhem genom platsbyggda, smarta och yteffektiva möbler och inredningar

Om Karlssons Golv

Karlssons Golv grundades år 2011 av Sebastian Karlsson som besitter lång erfarenhet som snickare och golvläggare sedan tonåren. Tillsammans med Sebastian arbetar ett team på fem medarbetare, varav Sebastian tillsammans med Ismael Alexander är de som bygger. Karlssons Golv är ett sammansvetsat gäng som alltid försöker leverera bästa möjliga resultat. 

Varför platsbygge?​

Vi på Karlssons Golv bygger exklusiva och handgjorda snickerier till ditt hem. Vår specialité är platsbyggda möbler, såsom platsbyggda garderober och platsbyggda bokhyllor. 

Att välja platsbyggda möbler till ditt hem är ett effektiv sätt för att ge ökat utrymme per kvadratmeter samt skapar mer förvaring via exempelvis effektiva platsbyggda garderober och bokhyllor. Platsbyggda möbler är ett smart alternativ för att utnyttja varje kvadratmeter på smartaste sätt. 

Kom igång med ditt nästa snickeriprojekt

Dags för ny platsbyggd garderob eller bokhylla?

Vill du veta mer eller för prisförslag för just ditt projekt?
Tveka inte att kontakta  oss